Kabeljauw uit de oven met salsa verde en kappertjes
Volledig scherm
Kabeljauw uit de oven met salsa verde en kappertjes © Home Made Chefs

Wat Eten We Vandaag: Kabeljauw uit de oven met salsa verde en kappertjes

Deze vis is zó lekker en helemaal niet moeilijk om zelf te maken. Sappige kabeljauw met huisgemaakte salsa verde. Zo zet je binnen 30 minuten een indrukwekkende maaltijd op tafel. 

  1. Hamburgerkoning Charles sluit met pijn in het hart weer de deuren: ‘Hé, ik ben gastheer... geen arts’
    PREMIUM
    VIDEO

    Hamburger­ko­ning Charles sluit met pijn in het hart weer de deuren: ‘Hé, ik ben gastheer... geen arts’

    Wie wil genieten van de fameuze hamburgers van Charlie’s Burgers in Amersfoort of Bistro33 in Soest moet voorlopig de telefoon pakken om de bestelling af te halen of te laten bezorgen. Eigenaar Charles Grey heeft uit ongenoegen met de wéér strengere coronamaatregelen besloten zijn tenten dicht te gooien. ,,Ik wil niemands medische geschiedenis weten. Ik ben gastheer, geen arts.’’