Wat Eten We Vandaag: Kabeljauwburger met dillesaus en groentefriet
Een burger met frietjes, dat is toch echt comfort food? Wij steken deze gouden combinatie in een verantwoord jasje met deze kabeljauwburger en groentefrietjes. Dit feestje op je bord maken we af met een zelfgemaakte dillesaus.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 45 minuten
Aantal porties: 2 personen
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 500 gr regenboog wortelmix
- 5 el olijfolie
- Peper en zout
- 1 el kruidenmix voor patat & frites
- 2 grote of 4 kleine bruine afbakbroodjes
- 1 takje dille
- 150 gr kabeljauwfilet
- 1 ei
- 25 gr bloem
- Handje gemengde sla
- ½ rode ui
Ingrediënten dillesaus:
- 1 takje dille
- 3 el mayonaise
- 1 tl olijfolie
- 1 tl limoensap
- Peper en zout
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMMet video
Recordaantal vacatures: thuiswerken, tiny house en korte werkweek als lokkertjes
Een recordaantal vacatures staat open, waardoor werkgevers van alles uit de kast halen om personeel te werven. Maar is een scooter of een tiny house wel genoeg? -
Wat Eten We Vandaag: Kruidige pompoenstamppot met zoete aardappel
Deze smaakvolle stamppot zit boordevol groenten. De kruidige smaak van deze stamppot past goed bij de koudere dagen. Door de zoete smaak van de aardappel, valt deze stamppot ook in de smaak bij kinderen. Bovendien staat ’ie binnen een half uurtje op tafel. -
Blokker experimenteert met brood en chips dankzij samenwerking met Chinese robotsupermarkt
Bij Blokker kunnen klanten vanaf morgen ook brood, chips en andere voedingsmiddelen afhalen. Dat is mogelijk door een samenwerking met de Chinese robotwinkel Ochama, een kruising tussen een afhaalsupermarkt en een warenhuis. -
Wat Eten We Vandaag: Courgetti met spekjes en Parmezaanse kaas
Een romige pasta gaat er bij iedereen wel in. Om het gerecht wat koolhydraatarmer te maken, hebben wij gekozen om de spaghetti te vervangen door courgetti, oftewel, courgette in de vorm van pasta. Deze supersnelle courgetti zet je in slechts 15 minuten op tafel. -
PREMIUMKoken & Eten
Deze populaire snack in het vliegtuig verkopen vrijwel alle maatschappijen
Maaltijden smaken anders op grote hoogte en de piepkleine galley (de keuken) is niet uitgerust voor grote gerechten. Maar vliegtuigvoedsel bepaalt voor een groot deel onze beleving van de vliegreis. Zeven handige weetjes op een rij.
-
Mijn bevalling
Esmee krijgt kind met mannenstel: ‘Toen mijn vliezen braken, kwamen ze meteen dweilen’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Deze week: Esmee Ros zette haar kind op de wereld in een meeroudergezin. -
Finale van Heel Holland Bakt in zicht, maar er wordt nog flink gestreden: ‘Wat een bevalling’
De spanning is om te snijden in de tent van Heel Holland Bakt. Het is erop of eronder. Iedereen wil natuurlijk naar de finale, maar een van de favorieten lijkt niet in topvorm, een andere bakker verrast de jury. ‘Zuur als je nu naar huis zou moeten’. -
PREMIUMmet video
Warmtepomp wordt kleiner en minder lelijk
Nederland moet massaal aan de warmtepomp. Maar zo klein zijn ze niet, dus waar laat je zo’n ding? En waarom zien die buitenunits eruit als een koelwagen? Een kijkje op de VSK Installatiebeurs.