Wat Eten We Vandaag: Kipburgers met pittige kaasvulling
Bijna weekend? Ja! Met deze kipburgers met pittige kaasvulling begin je het weekend op de juiste manier.
Hoofdgerecht
Aantal burgers: 5
Ingrediënten
- 5 burgerbroodjes
- 300 g kipgehakt
- 4 g zout
- 3 g zwarte peper
- 4 g uienpoeder
- 4 g knoflookpoeder
- 45 g bloem
Vulling
- 70 g geraspte kaas
- 50 g smeerkaas
- 50 g cheddarkaas
- 20 g jalapeños
Bloemmix
- 50 g bloem
- 2 g zwarte peper
- 3 g uienpoeder
- 2 g knoflookpoeder
- 2 g zout
Paneerlaag
- 2 eieren
- panko broodkruimels
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Bij de Kookmutsjes community is iedereen – van beginner tot nieuwsgierige liefhebber – welkom! Stap-voor-stap zorgen wij ervoor dat iedereen wat lekkers op tafel kan toveren. Raak geïnspireerd door Kookmutsjes op www.kookmutsjes.nl
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMEnergierekening
Hans woont op 28 vierkante meter en heeft laag gasverbruik: ‘Merk wel dat alles duurder is’
-
PREMIUM11
Filosoof over de kunst van het uitstellen: ‘Doe nooit een taak die morgen verdwenen kan zijn’
De meeste mensen stellen dat wat ze moeten doen uit en voelen zich daar dan schuldig over. Vooral niet doen, legt filosoof John Perry uit aan journalist en notoire uitsteller Saskia Smith. Een gestructureerde uitsteller krijgt volgens hem juist een heleboel voor elkaar omdat ze die andere dingen niet doen. -
Wat Eten We Vandaag: Shakshuka
Shakshuka is een éénpansgerecht gemaakt van gepocheerde eieren in een pittige tomatensaus. Shakshuka kun je eten als ontbijt, brunch, lunch of avondmaal. Dat noemen we een veelzijdig gerecht. -
autotest
Zo gaat de Renault Espace met zijn tijd mee: van MPV naar SUV
De zesde generatie van de Renault Espace heeft weinig gemeen met de praktische busjes van de eerste vier generaties. De multifunctionele indeling uit het verleden is verdwenen en soepele zescilinders maakten plaats voor haperende hybrides. -
PREMIUM16
‘Veel te weinig Nederlands graan in onze broden’: baktarwe komt van onze buren
Er zit momenteel maar weinig eigen graan in Nederlands brood. Veel te weinig. Tenminste, dat vinden telers, meelfabrikanten en bakkers.
-
Wat Eten We Vandaag: Zalm in honingsaus
-
-
-
Getest: Dit is de beste volautomatische espressomachine
Wat is de beste volautomatische espressomachine? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
PREMIUM
Stinkt je urine na het eten van asperges? Uroloog legt uit hoe dat komt
De witte asperges liggen weer in de winkel. Vaak hoor je dat je urine anders ruikt of zelfs stinkt na het eten van asperges. Hoe kan dat? En heeft iedereen daar last van? Piet Hoebeke, hoogleraar urologie en uroloog bij het Universitair Ziekenhuis Gent, vertelt waarom ‘het witte goud’ een bijzonder effect heeft op onze plas.