Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Krokante kip met gegrilde zoete aardappel

Maak zelf deze heerlijke krokante kip met cornflakes. In plaats van deze te frituren, bereid je de kip in de oven. Samen met gegrilde zoete aardappel, een frisse komkommersalade en een zelfgemaakte knoflooksaus zet je een lekkere maaltijd op tafel.

  1. Bij de sushischool van Rik kun je gratis leren sushi maken: ‘Je moet gewoon dingen uitproberen’
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Bij de sushi­school van Rik kun je gratis leren sushi maken: ‘Je moet gewoon dingen uitprobe­ren’

    Je hebt mensen ‘die er wel van houden’ én mensen die helemaal gék zijn van sushi. Rik Keijzer uit Amersfoort behoort tot de laatste categorie. Maar ja, goedkoop is het niet. Daarom leerde hij tijdens de lockdowns zichzelf hét Japanse gerecht te maken. Die liefde deelt hij nu met de wereld via zijn School of Sushi. ‘Ik ga de wereld veroveren, geloof mij maar.’