Wat Eten We Vandaag: Makkelijke pizza met gerookte kip en gazpacho

Pizza, pizza, oooh - pizza! We laten zien hoe je een pizza met gerookte kip en gazpacho op basis van watermeloen makkelijk op tafel tovert. Perfect voor de maandagavond. 

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: vanaf 20 minuten

Ingrediënten

Gazpacho
700 g watermeloen
- 300 g tomaten
- 1 teen knoflook
- 2 sneetjes oud witbrood
- peper en zout
- 2-3 el sherryazijn
- ¼ bos basilicum
- scheut chili-olie

Pizza
200 g gerookte kipfilet
- 250 g ricotta
- 1 citroen
- 3 tomaten
- 4 libanese broden (flatbread)
- 200 g artisjokharten (pot of blik)
- 3/4 bos basilicum
- Scheut chili-olie
- zout en peper

Optioneel: flatbread
200 g bloem
- 1 tl bakpoeder
- 4 g zout
- 150 g yoghurt

Benodigdheden
Staafmixer of blender, evt. deegroller of rolstok, met bakpapier beklede bakplaat

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Makkelijke pizza en gazpacho © 24Kitchen