Wat Eten We Vandaag: No bake citroen cheesecake met frambozensaus
Deze citroen cheesecake is om je vingers bij af te likken. Het mooiste van allemaal: deze cheesecake hoeft niet in de oven. Laat de heerlijke cheesecake met speculaasbodem en frambozensaus opstijven in de koelkast en je kunt binnen de kortste tijd genieten.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten (+ minimaal 4 uur wachttijd)
Aantal porties: 12
Categorie: bakken
Ingrediënten:
- 50 gr diepvries frambozen
- 1 tl + 4 el agavesiroop
- 250 gr speculaas
- 80 gr ongezouten roomboter, gesmolten
- 350 ml slagroom
- 1 zakje slagroomversteviger
- 300 gr roomkaas
- 2 citroenen
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM110
Gewone fiets bijna twee keer zo gezond als e-bike: zoveel calorieën verbrand je per uur
-
Wat Eten We Vandaag: Citroen-cheesecakejes met mangosaus
Heerlijk zoet én fris, dat zijn deze cheesecakejes met citroen en mangosaus. De bodem is lekker knapperig door de kandijkoek en de cheesecake is heerlijk romig van smaak. Ideaal om mee te nemen. -
PREMIUMEnergierekening
Harmen: ‘Mijn huis had energielabel C, maar dat was misschien een beetje optimistisch’
Harmen Visser (28) uit Eindhoven heeft twee verschillende energiecontracten omdat dit voor hem voordeliger is. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
PREMIUM
‘Zonder sla is een maaltijd niet compleet’: probeer deze drie maaltijdsalades eens!
Niemand weet meer precies wanneer, maar ineens was hij daar: de maaltijdsalade. En qua dressings maken chef-koks zich er niet meer met een jantje-van-leiden van af. -
Prijs eieren in jaar tijd ruim een kwart omhoog, en ook buiten Nederland stijgen de prijzen fors
Wie voor Pasen een extra doosje eieren van het schap pakt, moet flink de portemonnee trekken. Eieren zijn de laatste tijd alleen maar duurder geworden. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) waren Nederlanders in februari ruim 26 procent meer kwijt voor eieren dan een jaar eerder.
-
PREMIUM
Subsidie om je huis te verduurzamen? Super lastig. Met deze tips lukt het hopelijk wel
-
-
-
PREMIUMmet quiz4
Dit moet je weten over de Nutri-Score: 'Diepvriespizza met een B krijgt die score ten opzichte van andere pizza’s’
De Nutri-Score is al ruim een jaar op verpakkingen van voedingsmiddelen te vinden. Per 2024 wordt dit systeem het officiële voedselkeuzehulplogo van Nederland. Maar hoe wordt de Nutri-Score precies bepaald? En kan de score ons helpen gezonder te eten? Wij vroegen het de expert van het Voedingscentrum. ,,De nieuwe rekenmethode is een verbetering, maar er zitten nog steeds gekke dingen in.” -
Wat Eten We Vandaag: Cheeseburger met uienringen en burgersaus
Cheeseburgers en uienringen: dat is toch fantastisch comfort food? Deze heerlijke burgers zijn ook ideaal om te bereiden op de barbecue voor een rokerige smaak. En de uienringen en burgersaus maak je gewoon helemaal zelf.