Wat Eten We Vandaag: Noedels met champignons en paprika
Een lekkere, makkelijke en snelle maaltijd met veel groenten? Probeer dan deze vegan noedels. Boordevol groenten met een heerlijke soja-sesam saus. Serveer met verse koriander en cashewnoten voor een lekkere bite.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 200 gr volkoren noedels
- 200 gr champignons
- 1 rode paprika
- 120 gr julienne wortel
- 10 gr gember
- 3 el sojasaus
- 2 el sesamolie
- 1 tl knoflookpoeder
- 20 gr cashewnoten
- 1 handje sesamzaad
- 4 takjes koriander
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Geen vet eten om hartkwaal te voorkomen? Een hardnekkige fabel, zegt cardioloog
-
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
Wat als een cliënt nog helder van geest is, maar niet kan praten? Deze notaris lost het op met kneepjes in de hand. Een kneepje is 'ja’, twee kneepjes ‘nee’. Elke week tekent journalist Johan Nebbeling waargebeurde voorvallen uit de notarispraktijk op in deze rubriek. -
Wat Eten We Vandaag: Groente lasagne uit de airfryer
Een heerlijke vegetarische groente lasagne uit de airfryer. Lekker romig met een hartige smaak van de geitenkaas en een zoete smaak van de bietjes en tomatensaus. -
PREMIUMzes vragen19
Een zonneboiler levert gratis warm water: in zoveel jaar verdien je hem terug
Ondanks stijgende prijzen en langere levertijden blijven zonnepanelen als warme broodjes over de toonbank vliegen. Terwijl zonneboilers maar mondjesmaat worden verkocht. Is dat terecht? Zes vragen over de potentie van een zonneboilersysteem op je dak. -
Amsterdams restaurant sluit kort na krijgen Michelinster
Het Amsterdamse restaurant Vanderveen, dat vorige maand voor het eerst een Michelinster kreeg, gaat sluiten. Volgens eigenaar Thijs Koster hebben onder meer problemen door de coronaperiode ervoor gezorgd dat het restaurant dicht moet.
-
PREMIUMBorrelhapjes
Op zoek naar inspiratie voor de lenteborrel? Probeer deze 3 hapjes eens!
-
-
-
Update met video29
Michelinsterren: zeventien nieuwe restaurants, één krijgt er twee en andere verliezen beide
Zeventien restaurants in Nederland hebben maandag een Michelinster gekregen. Vinkeles in Amsterdam had er al één en kreeg er een tweede bij. Pure C van de bekende chef-kok en horeca-ondernemer Sergio Herman verloor in één klap zijn twee sterren. -
Wat Eten We Vandaag: Buddha-bowl met quinoa en geroosterde bloemkool
Een heerlijke voedzame bowl met lekker veel groenten. Door de quinoa en de groenten bevat deze Buddha-bowl veel vezels. Wij maken de bowl af met verschillende toppings en een zelfgemaakte srirachamayonaise.