Wat Eten We Vandaag: Oranje tompoucentaart

Vandaag op het menu: de oranje tompoucentaart. Dat geeft ons nog precies zes dagen om hem te perfectioneren tot Koningsdag. 

Ingrediënten

Vulling
250 ml volle melk 50 g suiker
- 1 vanillestokje
- 2 eieren
- 25 g bloem
- 125 ml slagroom
- 8 plakjes bladerdeeg

Slagroom
250 ml slagroom
- 2 el poedersuiker

Glazuur
150 g poedersuiker
- 1 el water
- 1 tl oranje kleurstof

Benodigdheden
plasticfolie, 2 spuitzakken, spuitmond voor rozetten

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Oranje tompoucentaart © 24Kitchen
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.