Wat Eten We Vandaag: Overnight oats met hazelnootpasta
’s Ochtends geen tijd of zin om ontbijt te maken? Deze overnight oats maak je de avond van tevoren: een overheerlijk én voedzaam ontbijt. Wij maken de overnight oats met hazelnoten, hazelnootpasta en witte chocolade. Afgetopt met verse aardbeien voor extra vitaminen.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 15 minuten (+ 8 uur wachttijd)
Aantal porties: 1
Categorie: ontbijt
Ingrediënten:
- 2 el hazelnootpasta
- 75 gr havervlokken
- 30 gr witte chocolade druppels
- 300 ml hazelnootmelk
- 1 el ahornsiroop
- 6 aardbeien
- 10 gr blanke hazelnoten
- 4 el granola
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMeigen tuin eerst
Dit moet je weten over snoeien: ‘Bomen en struiken hebben geen voordeel bij het afhakken van ledematen’
Snoeien, stekken, planten, verpotten, zaaien en schoffelen. Tuingoeroe Romke van de Kaa helpt een handje. -
PREMIUM5
We gooien elke dag 700.000 broden weg, maar je kunt ze prima recyclen: ‘Mijn zoon vroeg: papa, waarom stuur je dat brood niet naar Afrika?’
WAGENINGEN - Elke dag worden in ons land 700.000 broden te veel gebakken. En aangezien niemand van oud brood houdt, worden die broden vermalen tot veevoer of weggegooid. Zonde, vinden ze in Wageningen. Drie bakkers hebben iets bedacht om vers brood te kunnen bakken met oud brood. Wel zo goed voor het milieu. -
Is mijn voorschotbedrag wel of niet aangepast naar het prijsplafond?
De overheid heeft besloten consumenten op weg te helpen met de hoge energieprijzen. Begin dit jaar is daarom het prijsplafond ingegaan, waardoor je een maximaal tarief betaalt voor energie. Betekent dit dat het voorschotbedrag nu ook is aangepast? Twee experts leggen uit hoe het zit. -
Beter Eten
Maca-poeder zou wonderen doen in de slaapkamer, maar ‘sekskroket’ werkt misschien beter
In de rubriek Beter Eten schrijft gezondheidsjournalist Tijn Elferink over wat hem opvalt op het gebied van eten en drinken. Een Peruaans poedertje zou zorgen voor een boost van je libido. Waarom je een spannende avond toch beter met een sekskroket kunt beginnen. -
Wat Eten We Vandaag: Rode-bietenhummus
Hummus, maar dan met een originele twist. Deze variant maak je in een handomdraai en krijgt een prachtige kleur dankzij de rode bieten. De verantwoorde spread boordevol gezonde vetten en eiwitten is ideaal als broodbeleg of dip tijdens een borrel.
-
PREMIUMKoken & Eten
Geen vlees eten echt niet ongezond, zegt deze diëtist: ijzer zit ook in boerenkool en spinazie
Voor veel mensen is januari hét moment om gezonder en bewuster te gaan eten, met meer groenten en minder vlees. Lobke Faasen, plantaardig diëtist, vertelt hoe je dat aanpakt. -
-
-
Koken & Eten
Besparen in de keuken: als je je vaatwasser zo gebruikt, bespaar je 45 euro per jaar
Met de huidige prijzen voor gas en elektriciteit (ook met het prijsplafond) letten we graag extra op ons verbruik. Waarop kun je besparen in de keuken? Tv-kok Yvette van Boven en energiebesparingsexpert Marlon Mintjes geven tips. -
Wat Eten We Vandaag: Yoghurt glaasjes met pindakaas granola
Zelf granola maken is zo gepiept. Ditmaal voegen we pindakaas toe voor heerlijke pindakaas-granola. Serveer de granola met yoghurt, jam en pindakaas in leuke glazen voor een luxe ontbijt.