Volledig scherm
Panna cotta met kersensaus © Zoete spruiten

Wat Eten We Vandaag: Panna cotta met kersensaus

Geen fan van panna cotta met Hollandse kersen? Vervang ze dan eens voor bramen of frambozen. Ook kun je balsamico-azijn vervangen door citroensoep. Zo blijf je variëren. 

Nagerecht
6 personen
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten
4 blaadjes gelatine (à 2 g)
- 1 vanillestokje
- 300 ml melk
- 50 g suiker
- 300 ml slagroom
- 250 g ontpitte kersen (vers of diepvries)
- 25 g suiker
- 1 à 2 el balsamicoazijn
- 4 kaneelbiscuitjes

Benodigdheden
pureestamper, 6 vormpjes (inhoud 100 ml)

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.