Wat Eten We Vandaag: Papadums met tonijntartaar
Papadums worden in India veel gegeten als bijgerecht. De knapperige pannenkoek is ideaal om ergens in te dippen of om te beleggen. In dit gerecht beleggen wij de papadums met tonijntartaar en appel als frisse tegenhanger.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 4
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 4 takjes bieslook
- 3 el olijfolie
- ½ el appelazijn
- ½ el limoensap
- 1 tl mosterd
- 2 tonijnsteaks
- 1 groene appel
- 1 el sesamzaadjes
- 3 snack komkommers
- 4 radijsjes
- 1 bosui
- 4 papadums
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
VRAAG & ANTWOORD
‘Mag je autorijden met een koptelefoon op?’
‘Ik zie steeds meer mensen met een koptelefoon op achter het stuur van hun auto zitten’, schrijft lezer Hendrik de Groot in de wekelijkse vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Ik heb het idee dat deze mensen de geluiden van buitenaf missen en daardoor niet goed kunnen reageren bij noodsituaties. Is dit niet verboden?’ -
PREMIUM
De rentes gaan weer omhoog, wat betekent dat voor ons spaargeld?
De tijd van negatieve rentes lijkt voorbij. Wereldwijd moet weer betaald worden voor geleend geld. Wie profiteert daarvan en wie betaalt de rekening? Vier vragen over de stijgende rente. -
Wat Eten We Vandaag: Meloensalade met peer en rauwe ham
Dat meloen met ham een gouden combinatie is, wisten we al. Deze salade bewijst dat peer hier ook perfect bij past! De gekleurde bolletjes van meloen en peer maken het gerecht extra feestelijk voor een vrolijke paasbrunch. -
Koken & Eten
Zo zorg je ervoor dat vis niet aan de pan blijft plakken tijdens het bakken
In de keuken moet het zeker niet altijd ingewikkeld zijn. Soms word je al gelukkig van gewoon een lekker stukje gebakken vis met wat aardappelen en groenten. Toch blijft die vis soms plakken aan de pan of valt hij uit elkaar. Hoe voorkom je dat? Chef-kok Sean Uytterhaegen van het Antwerpse visrestaurant Marineau gidst je naar de lekkerste versie op je bord. -
Wat Eten We Vandaag: Bloemkoolpizza met gerookte zalm en citroencrème
Deze bloemkoolpizza is heerlijk fris dankzij de citroencrème gecombineerd met zalm, kappertjes, verse dille en rucola. De pizza is ideaal als avondmaaltijd, maar ook leuk als hapje om tijdens een borrel op tafel te zetten.
-
PREMIUMmantelzorg
‘Ik heb het idee dat ze het op mijn werk zien alsof ik twee extra vrije dagen heb’
Werk combineren met de zorg voor een van je ouders of kind, veel Nederlanders doen het. Makkelijk is het allesbehalve. 10 procent van de werkende mantelzorgers denkt na over stoppen met werken. Wat kun je doen om het vol te houden? -
PREMIUM17
Glutenvrij uit eten? Twee derde restaurants informeert gasten verkeerd, honderden boetes van NVWA
400.000 Nederlanders met een voedselallergie lopen gevaar nu ruim de helft van de horeca, winkeliers en supermarkten niet goed vermeldt of gerechten allergenen en gluten bevatten. Dat constateert de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) op basis van ruim vijfduizend inspecties. -
Wakker Dier: Picnic bezorgt enkel nog verse kip mét ster
Picnic bezorgt vanaf zaterdag alleen nog verse kip met minimaal één Beter Leven-ster van de Dierenbescherming, meldt Wakker Dier.