Wat Eten We Vandaag: Pasta alla checca
Dit pastagerecht schittert door de eenvoud van een saus op basis van rauwe tomaat. De stevige structuur van de vleestomaat en de smaken van de extra vergine olijfolie en verse basilicum komen hier goed tot hun recht. Ideaal als frisse maaltijd op een zonnige dag.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: Vegetarisch
Ingrediënten:
- 430 gr rijpe vleestomaten
- 1 teentje knoflook
- 60 ml Bertolli Extra vergine olijfolie orginale
- 1 tl zout
- ½ tl vers gemalen peper
- 20 verse blaadjes basilicum + extra ter garnering
- 140 gr pasta
- 20 gr pijnboompitten
- 20 gr Parmezaanse kaas
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Zomerstamppot met kipsaucijzen
Stamppot een wintergerecht? Niet met deze zomerse variant van zoete aardappel en knolselderij. De geurige rozemarijn en Marokkaanse kruidenmix ras el hanout zijn echte smaakmakers in dit heerlijke gerecht. -
Koken & Weten21
Als je het gevoel hebt dat je niet van suiker kunt afblijven, moeten alle alarmbellen afgaan
De gemiddelde Nederlander krijgt elke dag zo’n 114 gram suiker binnen. Als je het gevoel hebt dat je niet van suiker kan afblijven, moeten er alarmbellen afgaan. En het is sowieso goed voor je gezondheid om te minderen. Hoe kan je jouw suikerverbruik met succes verminderen? -
Wat Eten We Vandaag: Po’boys met krokante kip en koolsalade
Po’boy is een traditioneel broodje uit Louisiana. Tijdens een staking van trambestuurders in New Orleans deelden twee restauranteigenaren gratis broodjes uit. Deze broodjes werden ‘poor boys’ genoemd, in zuidelijk dialect afgekort naar ‘po’boy’, als verwijzing naar de stakers. -
PREMIUM26
Meer uren per dag werken in minder dagen, kan het?
Meer tijd voor ons sociale leven, minder files en minder drukte bij de kinderopvang. Om de problemen op de arbeidsmarkt aan te pakken, komt internist en hoogleraar Marcel Levi met een opmerkelijk voorstel: ga hetzelfde aantal uren werken in minder dagen. -
PREMIUMVoor jou geproefd15
De lekkerste alcoholvrije IPA is er eentje met ballen
IPA is mega populair. Maar wat blijft over van dit hoppige bier als de alcohol er uit is? Drie kenners nemen een blinde proef op de som.
-
interview
Paniek om een dringend mailtje van de baas: waarom ons brein soms worstelt met werk
Kenniswerk is zwaar voor onze mentale gezondheid, ziet Christianne Vink, psycholoog en auteur van Het grote hoe ik werk boek. Ze ontmoet in haar praktijk werkenden die worstelen met vermoeidheid en stress, en zich tegelijkertijd moeilijk kunnen concentreren. Wat kun je daaraan doen? -
-
-
Dit zijn de goedkoopste auto's voor private lease
Met private lease kun je voor een vast bedrag in een gloednieuwe auto rijden. Nagenoeg alles is inbegrepen: of het nu wegenbelasting, de verzekering, onderhoud of pechhulp is, je hoeft er niet over na te denken. Dit zijn de goedkoopste modellen. -
PREMIUMKoken & Eten
In de supermarkt, bij de bakker of zelfs de snackbar: Maaike laat haar eten óveral in deze potjes doen
Plastic verpakkingen, tasjes voor eenmalig gebruik en wegwerpbekers, die laat de 37-jarige Maaike van Dijk-Bokkers liever links liggen. In plaats daarvan gaat ze al jaren op pad met haar weckpotten, herbruikbare broodzakken en bakjes om zo verpakkingsvrij mogelijk boodschappen te doen. Om anderen hier ook van bewust te maken deelt ze sinds kort speciale stickers uit aan winkeliers in ‘haar’ Nijkerk.