Volledig scherm
Pasta alla Norma © Shutterstock

Wat Eten We Vandaag: Pasta alla Norma

Een klassiek Italiaans gerecht. Om nog preciezer te zijn een uit de Siciliaanse keuken. En zoals we weten worden goede pasta’s gemaakt met weinig ingrediënten. Wij noemen: tomaat, aubergine en kaas. 

Hoofdgerecht: groente
Aantal personen: 4 
Bereidingstijd: 60 minuten

Pastasaus
- 1200 g tomaten
- 2 uien
- 15 blaadjes basilicum
- 2 teentjes knoflook
- 12 el olijfolie extra vierge
- 2 tl geconcentreerde tomatenpuree

Pasta
- 200 g dubbel 00 bloem
- 3 eieren
- 3 tl water

Serveren
- Aubergine
- Zout
- Versgemalen peper
- 50 g Parmezaanse kaas

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.