Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Pasta met coquilles, erwtjes en citroen-dillesaus

De volle, maar zachte smaak van coquilles heeft weinig toevoeging nodig. In combinatie met pasta en een romige saus van citroen en dille is dit een smaakvolle én snelle maaltijd! De groene paprika, erwtjes en rucola zorgen voor kleur en vitaminen op je bord.

  1. Avocado is goed voor je cholesterol en boter juist slecht: diëtist over de feiten en fabels
    PREMIUM

    Avocado is goed voor je choleste­rol en boter juist slecht: diëtist over de feiten en fabels

    Miljoenen Nederlanders kampen met een te hoog cholesteral. ,,Met kleine inspanningen op het gebied van voeding kunnen we die alarmerende cijfers onder controle krijgen”, zegt diëtiste Sanne Mouha. Wat is cholesterol en hoe pak je een te hoog gehalte aan? Mouha scheidt 9 feiten van fabels, geeft 10 tips om je cholesterol omlaag te krijgen én deelt een recept dat ‘cholesterol beaters’ bevat.