Wat Eten We Vandaag: Pastasalade met radijs en halloumi
Het perfecte picknickgerecht, of handig om voor te bereiden wanneer je gasten over de vloer hebt. Lauwwarm én koud superlekker.
Recept van Yourmealplanners
2-3 personen
30 minuten
Ingrediënten
- 150 gram (glutenvrije)pasta
- 200 gram tuinbonen (diepvries)
- 150 gram (verse) doperwten
- 225 gram halloumi, in kleine blokjes
- 75 gram rucola
- 1 avocado, in blokjes gesneden
- 1 klein bosje radijsjes, in dunne plakjes
- 1 citroen
Voor de dressing
- 2 el mayonaise
- 3 el Griekse (lactosevrije)yoghurt
- 1 tl wasabi
- sap van een halve citroen
- peper en zout naar smaak
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept in de receptenapp.
Eet smakelijk!
Ben je opzoek naar meer vegetarische kookinspiratie? Yourmealplanners delen via hun platform weekmenu’s met ontbijt, lunch & diner recepten. Zo heb jij een gezonde maaltijd voor ieder moment van de dag.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & Eten
Maaltijdboxen: zoveel ben je jaarlijks per persoon echt kwijt
HelloFresh, Marley Spoon of Ekomenu: in Nederland bestellen we steeds vaker een maaltijdbox. Toch is het een serieuze kostenpost: uit onderzoek van Foodboxen.nl, een onafhankelijke foodboxvergelijker, blijkt dat de gemiddelde prijs voor een gezin van vier personen op 2477 euro per jaar ligt, bij een abonnement van drie maaltijden per week. -
Energierekening
Sjaak (75): ‘Ik heb zelf radiatorfolie achter de radiatoren geplaatst, met magneten’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Sjaak Kolderman (75) uit Sassenheim. -
vraag 't vtwonen
Zo wordt je huis een oase van rust: ‘Dat is echt een basisbehoefte’
In een rustig huis is het fijn thuiskomen na een lange werkdag. Hoe maak je van je huis zo’n serene plek? We vragen het Liza Wassenaar, stylist bij vtwonen. -
Wat Eten We Vandaag: Shepherd's pie met bloemkoolpuree
Een ovenschotel met maar weinig koolhydraten door het gebruik van bloemkool. Vlees met veel groenten, afgetopt met een krokant gebakken bloemkoolpuree. Comfort food ten top. -
Wat Eten We Vandaag: Groene salade met spitskool en sesamdressing
Deze salade is lekker fris en supergezond. En de dressing maakt ’m knapperig en pittig. Lekker licht om van te genieten op de warmere dagen.
-
Koken & Eten
Met dit trucje van Julius Jaspers maak je je taaie BBQ-vlees lekker zacht
Een goede BBQ’er of grillmaster zorgt voor niet te veel variëteit op het vuur, schrijft barbecue-expert Julius Jaspers in zijn nieuwe boek. Want dan kun je zelf ook genieten van de gezelligheid aan tafel. -
PREMIUM
Deze krabben staan bekend als lekkernij maar toch kun je ze beter niet vangen en opeten
Voor de zoveelste keer hield de politie dit weekend een illegale wolhandkrabvisser langs de waterkant in Maassluis aan. De beestjes zijn voor met name Chinezen een delicatesse, maar zitten in de meeste Nederlandse wateren vol met giftige stoffen. -
Podcast
Nanette en Marlies verloren ongeboren baby: ‘Zoveel liefde voor zo’n ieniemini mensje’
Een zwangerschap leidt niet altijd tot een blakende, gezonde baby: per jaar verliezen in Nederland zo’n 25.000 vrouwen een ongeboren kindje. In de podcast Miskraammonologen, een productie van Ouders van Nu, AD en de regionale titels, hoor je de persoonlijke verhalen van deze vrouwen. Deze week vertellen Marlies en Nanette over hun miskramen.