Wat Eten We Vandaag: Peanutbutter brownies

Brownies zijn altijd al een goed idee, maar vandaag nóg beter. Deze variant combineert brownies namelijk met zelfgemaakte pindakaascrème. Wij raden aan om extra veel te maken, want hier blijf je van eten!

Ingrediënten (voor 20 stukken):
- 185 g roomboter
- 185 g pure chocolade
- 3 eieren
- 250 g fijne kristalsuiker
- 80 g bloem
- 100 g cacaopoeder
- 150 g melkchocolade
- Zout
- 2 el naturel pindakaas
- 3 à 4 el pinda’s
- 40 g chocoladepretzels

Pindakaascrème
- 75 g zachte gezouten roomboter
- 275 g pindakaas met kokos
- 150 g poedersuiker
- 75 ml slagroom

Benodigdheden:
- Vierkante vorm van 23 cm, bakpapier, keukenmachine of handmixer

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen