Volledig scherm
Pittige Indische gehaktballetjes © Zoals alleen oma dat kan

Wat Eten We Vandaag: Pittige Indische gehaktballetjes

Deze Indische gehaktballetjes uit het boek ‘Zoals alleen oma dat kan’ hebben een authentieke smaak. En hoewel het recept uit Indonesië komt, haal je alle ingrediënten gewoon bij de buurtsuper. 

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4 personen
Bereiden: 30 minuten

Ingrediënten
- 4 lente-uitjes
- 3 rode pepers
- 1 ei
- 2 el maïzena
- 500 g half-om-halfgehakt
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook zonnebloemolie
- 100 ml ketjap manis 4 el oestersaus
- 2 tl sambal oelek
- 1 el bruine suiker
- witte wijnazijn

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.