Wat Eten We Vandaag: Quesadilla’s met zoete aardappel en garnalen
Quesadilla’s, een Mexicaans gerecht dat makkelijk te maken is en je kunt er eindeloos mee variëren. Het zijn een soort tosti’s van wraps, die je bakt in een droge koekenpan. Wij vullen ze deze keer met zoete aardappel, avocado en garnalen.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 200 gr zoete aardappelen
- Peper en zout
- 200 gr roerbakknoflookgarnalen
- 1 el olijfolie
- 2 avocado’s
- 4 tortilla’s
- 4 el geraspte cheddarkaas
- 2 takjes koriander
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Hamburger met yoghurtsaus, rode ui en veldsla
Een fris broodje hamburger met een romige saus. De saus is zelfgemaakt en kan dus aangepast worden naar smaak. Geen zin in een rundvleesburger? Probeer dan eens een burger van lamsvlees. -
Koken & Eten
Waarom je nooit een koud ei in kokend water gooit en andere tips voor een perfect eitje
In de keuken kunnen kleine details vaak een groot verschil maken, weet Ramon Beuk. In de serie Da’s Handig! geeft de kok tips die koken makkelijker maken én je het vertrouwen geven dat het nooit meer kan mislukken. Vandaag: ook een lekker eitje koken vraagt aandacht. -
Koken & Eten
Pizzaoven kopen: 'Voor een etentje met vrienden is zo'n rvs-oventje helemaal prima'
Tijdens warme zomerdagen houden we er bijna allemaal van om lang buiten te blijven zitten. En als je dan ook nog pizza kunt eten, is het meteen extra gezellig. Op internet vind je veel verschillende pizzaovens voor buiten, maar welke moet je hebben? -
Wat Eten We Vandaag: Kokoskoekjes met banaan en pure chocolade
Deze kokoskoekjes met banaan en pure chocolade misstaan niet in de etalage van een banketbakkerij. De koekjes zijn zoet door de kokos en banaan, dus extra suiker toevoegen is niet nodig. Dat wordt genieten bij een kop koffie of thee. -
Lissy en Pascal hebben niet één, maar twee banen: ‘Mensen verklaren me voor gek’
Voor het geld doen ze het niet. Dat kunnen ze makkelijk met één baan verdienen. Toch houden Pascal de Vos (37) en Lissy Cornelissen (23) er nóg een baan op na. Sommigen verklaren hen voor gek. Zelf zijn ze juist gelukkiger met twee banen.
-
Koken & eten
Is je watermeloen rijp? Experts leggen uit waaraan zij het zien
In de zomer ligt de watermeloen in grote aantallen in de schappen. Een paar stukken watermeloen zorgen op warme dagen voor een gezonde portie zoete verfrissing, mits je een goede, rijpe watermeloen te pakken hebt. Maar hoe herken je of een watermeloen rijp is? -
Miljoenenroof uit wijnkelder van sterrentent Spanje: Nederlands-Roemeense verdachte sloeg al vaker toe
Kroatië heeft de twee verdachten van een spectaculaire wijnroof ter waarde van ruim 1,6 miljoen euro in Spanje overgeleverd aan de Spaanse autoriteiten. De man en vrouw verschenen vandaag voor de onderzoeksrechter in Cáceres. -
Plak jij nog tekst met control-V? Dat kan slimmer
We kopiëren en plakken honderden keren per dag op onze computers, maar door het net even anders te doen kan het ons een stuk makkelijker af gaan.