Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Quiche met pompoen, spinazie en feta

Een quiche is een hartige open taart. Deze variant, een vegetarische en kleurrijke quiche, heeft een volle smaak door de oude kaas en feta. Deze quiche is leuk om te serveren bij een borrel, maar ook als bijgerecht doet hij het goed.

  1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
    PREMIUM

    Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

    In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?