Wat Eten We Vandaag: Rodecurryspeklapjes met gepofte zoete aardappel en little gem

Een gerecht waar je ons voor wakker kunt maken: speklapjes - helemaal als ze krokant gebakken zijn en gemarineerd in een rodecurrymarinade. Dit is onze geluksdag.

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 60 minuten

Ingrediënten

Zoete aardappels
4 zoete aardappels
- 1 blik kokosmelk, het bovenste dikke gedeelte (niet schudden)
- ½ limoen
- zout
- 1 lente-ui

Speklapjes
4 el rodecurrypasta
- 2 el zonnebloemolie
- 4 speklapjes

Salade
2 el kokosmelk (waterige onderkant)
- ½ limoen
- zout en peper
- 4 el zonnebloemolie
- 4 little gems of 1 romaine sla

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Rodecurryspeklapjes met gepofte zoete aardappel en little gem © 24Kitchen
  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.