Volledig scherm
Salade van gebakken tahoe en taugé in lichtpittige ketjapsaus © Zoals alleen oma dat kan

Wat Eten We Vandaag: Salade van gebakken tahoe en taugé in lichtpittige ketjapsaus

Een gerecht uit het kookboek ‘Zoals alleen oma dat kan’.  Met deze salade met gebakken tahoe zet je de zomer op tafel. De vegetarische salade krijgt zijn unieke smaak door de licht-pittige ketjapsaus.

Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4

Ingrediënten
400 ml water
- 1 el asem, tamarindepasta
- 1 kg tahoe
- zonnebloemolie
- 500 g taugé
- 1 bosje bladselderij
- 3 teentjes knoflook
- 1 tl suiker
- 2 rode pepers
- sap van 1 citroen
- 150 ml ketjap
- gebakken uitjes

Benodigdheden
wok, keukenpapier, foodprocessor

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.