Volledig scherm
Sate babi met pindasaus © Zoals alleen oma dat kan

Wat Eten We Vandaag: Saté babi met pindasaus

Een klassiek Indisch gerecht: saté babi met pindasaus. Mocht je de winterbarbecue niet willen aansteken kun je het ook bereiden onder de grill. 

Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 60 minuten + marineren

Ingrediënten
- 2 sjalotten zonnebloemolie
- 1 kg schouderkarbonade
- 200 ml ketjap manis
- 10 teentjes knoflook
- 125 g margarine
- 2 el citroensap
- 1 tl suiker
- 2 el pindakaas

Benodigdheden
vijzel, satéprikkers, barbecue, kolen

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.