Wat Eten We Vandaag: Schnitzelsandwich met appelsalsa en dragonmayonaise
Schnitzel is niet alleen lekker met aardappel, maar ook als sandwich kun je er enorm van genieten. Dat bewijst Hugo Kennis met deze heerlijke, vullende schnitzelsandwich.
Ingrediënten (voor 4 personen):
- 4 varkensfiletlapjes
- 1 citroen
- 1½ bosje dragon
- 2 rode appels
- Milde olijfolie
- Fijn zout, versgemalen zwarte peper
- 30 g panko (Japans broodkruim)
- 75 g bloem
- 2 eieren
- Zonnebloemolie
- 1 teen knoflook
- 8 sneden rustiek brood naar keuze
Mayonaise (optioneel)
- 1 eidooier
- 2 tl gladde mosterd
- 100 ml zonnebloemolie
Benodigdheden:
- Vleeshamer, grillpan
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl
Eet smakelijk!
Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM83
Aholdtopman: ‘Dat wij boodschappen duurder maken uit winstbejag is je reinste onzin’
Supermarkten en voedingsbedrijven slaan volgens vakbond FNV een slaatje uit de torenhoge inflatie door de prijzen extra te verhogen. Reden voor overheidsingrijpen? Zeker niet, zegt Frans Muller, topman van Ahold Delhaize. ‘Er is geen enkele reden om te verdienen aan inflatie.’ -
Koken & Eten
Bbq: dit zijn lekkere bijgerechten als je eens iets anders wilt dan stokbrood en tomatensla
De zon laat zich weer vaak zien en de temperaturen lopen op, dat betekent dat veel mensen de barbecue weer uit de schuur tevoorschijn halen. Menig mens houdt wel van een lekker stukje vlees of vis van de barbecue. Maar wat eet je er eigenlijk bij, behalve de standaard stokbrood met kruidenboter? Twee barbecue-routiniers aan het woord voor wat inspiratie. -
PREMIUM
Deze wijnboer uit Balkbrug is blij met de hitte: ‘Lopen anderhalve week voor’
,,Het is een superseizoen’’, vindt wijnboer John Huisman uit Balkbrug. De meeste boeren worstelen met de zomerse temperaturen, maar hij juicht de hitte juist toe. Anderhalve week loopt de boerderij voor op de oogst. Toch liggen er ook gevaren op de loer: verbranding en insecten. -
Koken & Eten
Zo maak je de perfecte nasi goreng
Er is geen standaardrecept voor nasi goreng. Maar houd je aan deze basisregels van Maureen Tan, auteur van de Bijbel van de Indonesische keuken, en je gebakken rijst kan niet mislukken. En heb je een restje rijst in de koelkast, dan ben je helemaal snel klaar. -
We moeten meer bewegen
Waarom het helemaal niet erg is om je tijdens je vakantie te laten gaan
We moeten meer bewegen. Hoe vind je de sport die het best bij je past? Gezondheidsjournalist Tijn Elferink en gedragswetenschapper Johnny Buivenga gaan op zoek naar de voor- en nadelen van verschillende sporten. In deel 20: met deze tips van Arie Boomsma kom je je vakantie leuk en actief door.
-
PREMIUMKoken & Eten
Blijft bier beter in blik of in glas? En hoe tap je een perfecte pint? Expert geeft haar beste tips
Hoe tap je een perfect biertje? En als je geen tap hebt: hoe kan je je bier het best in een glas schenken zodat je een mooie schuimkraag krijgt? Waarom is een schuimkraag zo belangrijk?De Vlaamse biersommelier Sofie Vanrafelghem geeft de antwoorden op de Dag van het Bier. -
PREMIUM
Rugspecialist legt uit waar je op moet letten als je het matras vervangt
Een goed matras kan rugpijn niet oplossen, maar wel verlichten, zegt dokter Mahieu, rugspecialist uit België. Hij vertelt waar je op moet letten bij de aankoop van een nieuw matras. -
PREMIUMKoken & Eten
Oekraïense brouwer hier op festival met ‘oorlogsbier’: ‘Met de zoete smaak van de overwinning’
Op minder dan tien kilometer afstand van de Oekraïense brouwerij Rebrew sloegen de bommen in. De brouwerij bleef onbeschadigd. Waar sommige werknemers inmiddels meevechten in het leger, staan de vrouwen uit het brouwteam komend weekend op het Mout Bierfestival in Dordrecht. ,,We willen juist ook positiviteit brengen.”