Wat Eten We Vandaag: Scholfilet met broccoli-erwtenpuree en Provençaalse aardappelpartjes
Zet een heerlijk AVG’tje (Aardappel Vlees Groente) op tafel maar dan met vis. Ga bijvoorbeeld aan de slag met onze scholfilet met romige broccoli-erwtenpuree en krokant gebakken Provençaalse aardappelpartjes.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 3 el olijfolie
- 400 gr aardappelpartjes
- 1 tl Provençaalse kruiden
- Peper en zout
- 1 stronk broccoli
- 200 gr tuinerwten, diepgevroren
- 8 takjes basilicum
- 250 ml groentebouillon
- 2 el ricotta
- 200 gr scholfilet
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Tiramisu 2.0
Met dit dessert zit je altijd goed, en dan hebben we het natuurlijk over tiramisu. Deze 2.0 versie serveer je met een zelfgemaakte amaretto-stroop. Net even anders dan de klassieke variant, maar minstens net zo lekker. -
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing. -
PREMIUMEnergierekening
Robert: ‘Afgelopen jaar verbruikten we 21.000 kWh aan stroom en wekten we 18.900 kWh op’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Robert Schrijvers (53) uit Maria Hoop in Limburg. -
Wat Eten We Vandaag: Shakshuka met chipolataworstjes
Het nadeel van koken? De vaat. Alle potten en pannen nemen namelijk al snel je aanrecht over. Een gerecht waarbij je vaat tot een minimum beperkt wordt is deze heerlijke shakshuka; een eenpansgerecht met eieren in een lichtpittige tomatensaus. Voor een hartige touch voegen wij ook nog wat chipolataworstjes toe. -
PREMIUMmet Video2
Winnaar Heel Holland bakt: ‘Had heel veel nog nooit gedaan toen de opnames begonnen’
Mercedes Roggen (27) had nooit verwacht dat ze zelfs maar in de witte tent terecht zou komen. In de finale van Heel Holland bakt kreeg zij lovende kritieken van Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.
-
PREMIUM
Remt ontstekingen, helpt tegen misselijkheid en verlaagt cholesterol: shotje gember doet wonderen
Gember als ingrediënt voor thee of een smoothie is populair. En niet voor niets, de Aziatische wortel wordt al eeuwen als heilzaam bij allerlei kwaaltjes beschouwd. Maar wat doet het precies? -
-
-
eigen tuin eerst
Plant nu een vlinderstruik in je tuin voor meer bijen en vlinders
Meer vlinders in je tuin? Met een paar vlinderstruiken heb je dat zo voor elkaar. Nu is de ideale tijd om ze te planten. Tuingoeroe Romke van de Kaa heeft een paar mooie exemplaren voor je uitgezocht. -
PREMIUMVoor jou geproefd
Dit zijn de lekkerste stroopwafels uit de supermarkt: bros van buiten, smeuïg van binnen
De stroopwafel is de populairste koek van Nederland. Niet alleen bij toeristen, ook wijzelf lusten hem graag bij de koffie of thee. Iedere supermarkt heeft zijn eigen merk in het schap. Welke is de lekkerste?