Volledig scherm
Spruitenovenschotel met zongedroogde tomaten © Shutterstock

Wat Eten We Vandaag: Spruitenovenschotel met zongedroogde tomaten

De zonnige kant van dit regenachtige weer? We kunnen al ons avondeten weer in de vorm van een ovenschotel op tafel toveren. We trappen dit seizoen af met een spruitenovenschotel gevuld met zongedroogde tomaten en parmezaanse kaas. 

Hoofdgerecht: groente
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten:
- 600 g vastkokende aardappels
- 500 g spruitjes
- 1 rode ui
- 1 teentje knoflook
- 150 g zongedroogde tomaten
- 30 g boter
- 40 g bloem
- 400 ml water
- ½ groentebouillonblokje
- 250 g ricotta
- 100 g geraspte Parmenzaanse kaas
- 1 el rode pesto
- olijfolie om in te bakken
- ½ bosje bladpeterselie

Benodigdheden
Keukenpapier

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.