Wat Eten We Vandaag: Sticky tempé en wokgroenten met kruidige rijst en komkommersalade

Om je vingers bij af te likken: vegetarische sticky tempé in een zoete ketjap-sojamarinade. Geserveerd met kruidige rijst, wokgroenten en een komkommersalade als frisse tegenhanger.

Hoofdgerecht: vegetarisch
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
- 400 g pandanrijst
- 2 cm gember

Tempé
- 400 g temp
- neutrale olie
- 1 rode peper
- 2 tenen knoflook
- 2 cm gember
- 4 el bruine basterdsuiker
- 4 el sojasaus
- 6 el ketjap

Komkommersalade
- 1 komkommer
- 5 el witte balsamicoazijn
- 1 el bruine basterdsuiker
- halve rode peper

Wokgroenten
- 400 g peultjes
- neutrale olie
- 1 teen knoflook

Benodigdheden
Keukenpapier, wok

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Sticky tempé © 24Kitchen
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.