Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Stoofperen galette met kaneelijs

Stoofpeertjes zijn kant en klaar te koop, maar kunnen niet op tegen de geur en smaak van zelf gestoofde peertjes. De warme, kruidige geur geeft het ultieme kerstgevoel. In combinatie met de galette en kaneelijs een heerlijk dessert.

  1. Radioman én cocktailliefhebber Jurgen van den Berg deelt toptips: ‘Cocktail is schilderijtje van vloeistoffen’
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Radioman én cocktail­lief­heb­ber Jurgen van den Berg deelt toptips: ‘Cocktail is schilderij­tje van vloeistof­fen’

    Hij is absoluut géén pro in het maken van cocktails, benadrukt hij, maar slechts een ‘hobbyshaker’. Eentje die ijsblokjes gewoon met z’n hand pakt in plaats van met een ijsblokjestang, maar wél eigenaar is van een ‘jigger’ (een maatbekertje) en een cocktailbijbel. Drie cocktailrecepten voor de zomer van radiopresentator Jurgen van den Berg uit Utrecht.