Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Taco’s uit de oven met avocadomousse

Een leuke twist op taco’s? Probeer dan eens deze ‘tacobakjes’ uit de oven. Serveer het met avocadomousse en frisse limoenyoghurt om een heerlijke smaakcombinatie te creëren. Een makkelijk recept, dat ook nog eens snel op tafel staat.

  1. Boter, olijf- of kokosolie: welke is écht het gezondst? Voedingsexpert scheidt feit van fabel
    PREMIUM

    Boter, olijf- of kokosolie: welke is écht het gezondst? Voedingsex­pert scheidt feit van fabel

    De een gebruikt altijd olijfolie om het vlees in te bakken, de andere kiest voor koolzaad- of zonnebloemolie om zijn groenten mee te besprenkelen voor die de oven in gaan. Het aanbod aan vetstoffen is groot. Welke vetstoffen kies je best in de keuken voor een gewone maaltijd of om een gebakje mee te maken? En welke vetstof is het gezondst? Voedingsexpert Karolien Olaerts legt uit. ,,Beperk de plantaardige boter.”