Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Teriyaki kippenvleugels met bloemkool

Bij dit gerecht zul je gegarandeerd je vingers aflikken. Deze heerlijke teriyaki kippenvleugels worden in de oven bereid met bloemkoolroosjes. Buiten dat het een onwijs lekker gerecht is, heb je er ook nog eens weinig omkijken naar wanneer de kip in de oven zit.

  1. Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’
    PREMIUM

    Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’

    Als starter sta je normaal al voor uitdagingen genoeg, maar zeker als je tijdens een pandemie voor het eerst aan de bak moet zien te komen. VCP Young Professionals, de jongerenorganisatie van vakbond VCP, vroeg onlangs aandacht voor deze groep werkenden, die tussen wal en schip dreigt te vallen. Drie starters op de arbeidsmarkt vertellen over hun ervaringen van het afgelopen jaar. ,,Uiteindelijk bracht ik zestien uur per dag in dezelfde ruimte door.’’
  1. Opnieuw schade door vrachtvliegtuig in Meerssen
    Play

    Opnieuw schade door vracht­vlieg­tuig in Meerssen

  2. Vrouw gooit kinderen uit brandend gebouw in Istanboel
    Play

    Vrouw gooit kinderen uit brandend gebouw in Istanboel