Volledig scherm
Thaise rundvleessalade met mihoen © van de saladebar

Wat Eten We Vandaag: Thaise rundvleessalade met mihoen

De Thaise rundvleessalade is aangepast aan de smaakpapillen van de Thai. Houd je niet zo van pittig? Gebruik dan één of geen rode peper in het gerecht. 

Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 60 minuten

Ingrediënten:
- 1 bosje koriander
- 3 cm gemberwortel
- 2 tenen knoflook
- 2 rode pepers
- 2 citroenen
- 2 el vissaus
- 50 g rietsuiker
- 600 g biefstuk
- 1 kleine rode ui
- 1 grote groene paprika
- 250 g mihoen
- 1 handvol ongezouten pinda’s
- 1 bosje Thaise basilicum (optioneel)
- 4 el zonnebloemolie

Benodigdheden
rasp, keukenmachine met kleine kom en anti-aanbakpan wok

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.