Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Toad in the hole

Toad in the hole is een klassiek Brits recept. Het werd eigenlijk gebruikt om restjes eten in te verwerken. Je bakt prei en uien goudbruin, schenkt het beslag in een pan, steekt de worstjes en tomaatjes er tussen en bakt het daarna af in de oven. Je kunt natuurlijk ook andere groenten toevoegen om restjes op te maken.

  1. Restaurant roept recessiekaart in het leven: ‘Menu met alleen écht betaalbaar eten’
    PREMIUM
    Koken & Eten
    3

    Restaurant roept recessie­kaart in het leven: ‘Menu met alleen écht betaalbaar eten’

    Nee, de eigenaren van restaurant Robuust in Nieuwegein en IJsselstein hebben het financieel niet makkelijk, met de hoge personeelskosten en stijgende gasprijzen. Maar dat de gasten in hun restaurant óók stukken minder te besteden hebben, wordt steeds vaker duidelijk. De ondernemers riepen een ‘recessiekaart’ in het leven. ,,Een menu met alleen maar écht betaalbaar eten.’’