Wat Eten We Vandaag: Traybake met aardappel, oesterzwam en basilicum-cashewsalsa

Men neemt aardappel, oesterzwam, rode ui en venkel. Snijd in stukken, legt dit op de bakplaat en laat de oven het werk doen. Makkelijk, en scheelt een berg afwas. Alleen nog even die basilicum-cashewsalsa maken. 

Hoofdgerecht: groente
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

Traybake
1 rode ui
- 1 venkel
- 350 g krielaardappels
- 200 g oesterzwammen
- olijfolie
- (grof zee)zout en peper

Salsa
1 bos basilicum
- 40 g cashewnoten (gezouten)
- 1 teentje knoflook
- 100 ml olijfolie
- 1 limoen
- (grof zee)zout en peper
- 4 radijsjes
- 50 g veldsla
- 1-2 el olijfolie
- zout en peper
- 40 g cashewnoten (gezouten)

Benodigdheden
Een met bakpapier beklede bakplaat, keukenmachine

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Traybake © 24Kitchen
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.