Wat Eten We Vandaag: Uien bhaji met courgette-yoghurtdip
Bhaji, kende jij het al? Dit hapje is één van de populairdere snacks uit India en bestaat vaak uit uien in knapperig gefrituurd deeg op basis van kikkererwtenmeel. Wij geven hier graag een eigen draai aan en serveren onze bhaji met een frisse courgette-yoghurtdip.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 4 uien
- 3 teentjes knoflook
- 1 tl komijnzaad
- 1 tl korianderzaad
- 150 gr kikkererwtenmeel
- 1 tl bakpoeder
- ½ tl gemberpoeder
- 1 ei
- 3 el water
- Peper en zout
- Zonnebloemolie
- 1 courgette
- 10 gr munt
- 200 gr Griekse yoghurt
- 1 tl honing
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Ach, die heerlijke umamikick
Mevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. Na een vijfgangenmenu met twee sterren vindt mevrouw Hamersma het tijd voor iets eenvoudigers. -
Wat Eten We Vandaag: Mosselen in witte wijnsaus met knoflookbrood
Zet eens een heerlijke pan mosselen op tafel. Wij helpen je graag op weg met ons simpele recept voor mosselen in witte wijnsaus in combinatie met knoflookbrood. -
Superbespaarders
Emma (25) redt het met 78 euro aan boodschappen per maand: ‘Ik eet graag linzensoep’
Sommige mensen kunnen enorm goed met geld omgaan. Of ze nu veel of weinig hebben, ze zijn creatief en mét resultaat. Hoe doen ze dat toch? Elke week laten we hier een superbespaarder aan het woord. Deze keer: Emma Mouthaan (25) studeert nog en belegt wat ze overhoudt om vroeg met pensioen te kunnen. -
PREMIUM
Rico Verhoeven gaat de strijd aan met werkloosheid
Kickbokser Rico Verhoeven krijgt al jaren veel persoonlijke berichten van fans. Op Instagram alleen al heeft hij 1,7 miljoen volgers. De verhalen van mensen die hun baan of onderneming kwijtraakten, inspireerden hem om heelnederlandwerkt.nl op te richten. De site is vanaf vandaag live. -
Wat Eten We Vandaag: Gekruide bloemkool uit de oven
Bloemkool, een heerlijke groente waar je allerlei kanten mee op kunt. Wij bereiden deze groente in de oven en bestrijken ’m vooraf met een mooie mix van kruiden en specerijen. Genieten!
-
Koken & eten
Ook jodenkoeken krijgen een nieuwe naam: 'We hoefden er maar twee letters af te snoepen’
De gele blikken gevuld met de overheerlijke jodenkoeken, wie kent ze niet? Sinds kort hebben de koeken een nieuwe eigenaar, bakkersfamilie Pater. De koeken blijven even lekker, maar krijgen wel een nieuwe naam: Odekoeken. -
video
Topman Dirk van den Broek: Verlaag btw op groente en fruit naar 6 procent
Supermarktketen Dirk van den Broek begint vandaag een petitie met als inzet de verlaging van btw op groente en fruit (van 9 naar 6 procent). De supermarkt vindt het niet kunnen dat gezonde, verse producten vaak duurder zijn dan ongezonde boodschappen. ,,Hoogste tijd voor actie.’’ -
‘Onze dochter was de redding voor de postnatale depressie van mijn vrouw’
Blijdschap, dankbaarheid trots: een nieuwe baby staat meestal synoniem aan een blije ervaring. Maar wat als jouw partner dat anders ervaart? Angst en somberheid horen ook bij het moederschap, maar daar praten we liever niet over.