Wat Eten We Vandaag: Vegetarische rendang met verse korianderpita’s en radijssalade

Dit Indische gerecht op basis van kokosmelk en rundvlees wordt oorspronkelijk gemaakt bij ceremoniële bijeenkomsten. Wij steken de rendang in een vegetarisch jasje door het rundvlees te verruilen voor oesterzwammen. Eet smakelijk!

Hoofdgerecht: vegetarisch
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

Korianderpita’s:
- 7 g gedroogd gist
- 300 ml lauwwarm water
- 500 g bloem
- 2 tl korianderpoeder
- 10 g zout

Radijssalade:
- 200 ml wittewijnazijn
- 2 el suiker
- 1 bosje radijs
- 1 rode ui

Rendang:
- 1 witte kool
- 250 g oesterzwammen
- 1 rode ui
- 3 el roomboter
- 1 el bloem
- 2 pakjes rendang kruidenpasta

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Vegetarische rendang © 24Kitchen
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.