Wat Eten We Vandaag: Volkoren blueberry crumble cake
Zin in een voedzaam tussendoortje dat goed vult én ook nog eens lekker is? Ga dan aan de slag met deze overheerlijke volkoren blueberry crumble cake. De cake voorbereiden kost slechts 15 minuutjes en je kunt de plakjes eenvoudig invriezen zodat je altijd een lekker tussendoortje klaar hebt liggen.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 75 minuten
Aantal porties: 1 cake, 12 plakken
Categorie: bakken
Ingrediënten cake:
- 200 gr diepvries blauwe bessen, ontdooid
- 200 gr ongezouten roomboter (op kamertemperatuur)
- 150 gr agavesiroop
- 4 eieren
- 260 gr volkorenmeel
- 2 tl bakpoeder
- 80 gr ongezouten roomboter (uit de koelkast)
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMEnergierekening
Robert: ‘Afgelopen jaar verbruikten we 21.000 kWh aan stroom en wekten we 18.900 kWh op’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Robert Schrijvers (53) uit Maria Hoop in Limburg. -
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing. -
PREMIUM3
Open Huizen Dag: zo prik je door de verkooptrucjes heen
Wil je meerdere huizen die in de buurt te koop staan bekijken? Dat kan op 1 april tijdens de Open Huizen Dag van NVM. Met de tips van Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis ga je goed voorbereid op huizenjacht. -
Wat Eten We Vandaag: Appelcake met gember en yoghurt
Deze appelcake heeft een bijzondere twist door de toevoeging van gember, yoghurt en citroen. De luchtige, smeuïge cake heeft een unieke smaak die absoluut de moeite waard is om een keertje te proberen. -
Koken & Eten
Zit er eigenlijk wel vlees in je frikandel?
De favoriete snack in Nederland is de frikandel. Ook veel Vlamingen zijn grote fan zijn van deze vleesstaaf. Meer dan 30 procent van de mensen bestelt het liefst een frikandel in de snackbar. Maar wat zit er eigenlijk in? Sommigen beweren dat er alleen maar slachtafval in de snack zit, net zoals ogen of beenderen van dieren. Klopt dat? En hoe zit het met een plantaardige frikandel?
-
Wat Eten We Vandaag: Lasagne met geitenkaas en spinazie
Deze lasagne is niet alleen heel makkelijk te maken, de combinatie van geitenkaas, spinazie en walnoten is ook nog eens heerlijk. Kies dus eens voor vegetarisch en maak deze eenvoudige lasagne binnen een handomdraai. -
-
-
PREMIUM
Steeds meer jongeren kloppen bij Mariska aan voor gratis maaltijd
Alphen aan den Rijn -
PREMIUMHeel Holland Bakt
Zineb schopte het tot HHB-finale: ‘Bakken was therapeutisch toen moeder overleed’
Koken en bakken voor een groep mensen kan zenuwslopend zijn, maar Zineb El Moudden (36) bakte voor drie miljoen mensen in de finale van Heel Holland Bakt. ,,Mijn droom is mijn eigen kookboek uit te brengen en een studio te hebben waar ik workshops aan mensen kan geven. Gezelschap en goed eten maken mensen gelukkig.’’Alphen aan den Rijn