Wat Eten We Vandaag: Witlof met ham & kaas, ribkarbonade en aardappelen

Een Hollandse klassieker die vast een belletje doet rinkelen:  witlof met ham en kaas geserveerd met ribkarbonade en aardappelen. Dat wordt ouderwets genieten op de zaterdagavond. Aan taaaaaaafel!

Ingrediënten
600 g aardappels
- 4 tot 6 stronken witlof
- 4-6 plakken achterham
- 100 g oude kaas
- 4 ribkarbonades
- zout en peper
- neutrale olie
- 30 g boter
- 3 el grove mosterd
- nootmuskaat

Benodigdheden
schone doek, ovenschaal, (nootmuskaat)rasp

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
witlof met ham en kaas © 24Kitchen