Volledig scherm
Wrap met makreel-bietensalade en limoenmayonaise © Van de saladebar

Wat Eten We Vandaag: Wrap met makreel, bietensalade en limoenmayonaise

Het ideale gerecht om mee te nemen: naar werk, het park of onderweg naar vrienden. Wil je de makreelwraps mooi houden kun je ze het beste in vetvrij papier wikkelen voor je ze inpakt. 

Lunch
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten
- 150 g gerookte-makreelfilet
- 250 g gekookte bieten
- 1 rode ui
- 1 bosje koriander
- 1 limoen
- 4 el mayonaise
- 1 el extra vergine olijfolie
- zout en versgemalen zwarte peper
- 4 tortilla’s
- 2 avocado’s

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.