Wat Eten We Vandaag: Wraps met pompoenhummus, avocado, courgette en feta
Verantwoord en eenvoudig: dat zijn deze wraps met pompoenhummus, avocado, courgette en feta. Lekker bij de borrel of als snelle lunch, want binnen 10 minuten zet je deze wraps op tafel. Geen fan van pompoen? Vervang de hummus dan voor een andere variant naar keuze.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal porties: 10 stuks
Categorie: variabel
Ingrediënten:
- ½ courgette
- 1 el olijfolie
- Peper en zout
- 2 wraps
- 4 el pompoenhummus
- 2 handjes veldsla
- ½ avocado
- 40 gr feta
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMmet Video2
Winnaar Heel Holland bakt: ‘Had heel veel nog nooit gedaan toen de opnames begonnen’
Mercedes Roggen (27) had nooit verwacht dat ze zelfs maar in de witte tent terecht zou komen. In de finale van Heel Holland bakt kreeg zij lovende kritieken van Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. -
Beter Eten
Chocolade is niet gezond en dat ligt niet alleen aan de zware metalen die er soms in zitten
In de rubriek Beter Eten schrijft gezondheidsjournalist Tijn Elferink over wat hem opvalt op het gebied van eten en drinken. Deze week: Amerikaanse onderzoekers troffen zware metalen aan in chocolade die ook in Nederland wordt verkocht. Niet goed, maar er zijn belangrijkere redenen om niet te veel chocolade te eten. -
Koken & Eten
Italianen hebben de lekkerste tomaten, maar ook zij gebruiken tomaten uit blik
Tomaten mogen dan oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komen, de Italianen hebben de allerlekkerste. Tenminste, dat vinden ze zelf. En wie in Italië komt, proeft inderdaad de zon in de rijpe tomaten die je daar op je bord krijgt. Maar zijn zulke tomaten ook in ons land te koop? -
belastingaangifte
De aftrekposten slim verdelen: zo zet je je fiscaal partnerschap goed in
Het is weer zover: sinds 1 maart kun je de aangifte inkomstenbelasting doen over het jaar 2022. Wij helpen je op weg bij je belastingaangifte. Vandaag: hoe werkt fiscaal partnerschap? -
Wat Eten We Vandaag: Citroenmayonaise
Mayonaise, een saus die bij velen geliefd is. Maar weet jij eigenlijk waar het van gemaakt is? Maak het eens zelf en kom erachter. Je kunt voor het zuurtje zowel azijn als citroen gebruiken, maar citroen maakt hem iets frisser. Het doet denken aan de lekker zure Belgische mayonaise.
-
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Kleurrijke parelcouscoussalade met geroosterde kikkererwten
Parelcouscous is de ideale basis voor een voedzame salade, door de rijkheid aan koolhydraten, vezels, vitamines en mineralen. Dit keer maken we ‘m lekker kleurrijk met onder andere zoete aardappel, geroosterde kikkererwten, bietjes en feta. De geroosterde kikkererwten geven het geheel een crunchy bite. -
PREMIUMGeld & Geluk
Stephanie en zoon Freek: ‘Zijn er 6000 euro per jaar op achteruit gegaan na zijn 18de verjaardag’
Om voor zoon Freek te zorgen, krijgt Stephanie een deel van zijn persoonsgebonden budget. Het geld dat hij met beleggen verdient, zet hij opzij. In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk.