Wat Eten We Vandaag: Zalm met aardappel, venkel en aïoli

Vanavond eten we ‘gewoon’ zalm met aardappel, venkel en aïoli. Niks geks, maar o-zo lekker. Soms is dat precies wat je nodig hebt na een zware werkweek. 

Ingrediënten
- 800 g aardappels
- zout en peper
- ½ bos bospeen
- ½ tl anijszaad
- 3-4 tenen knoflook
- 2 eidooiers
- 1-2 citroenen
- zonnebloemolie
- 2 venkelknollen
- 1 el witte balsamicoazijn
- olijfolie
- 4 zalmfilets met huid

Benodigdheden
Mes, pan voor aardappels, pan voor wortels, koekenpan, vijzel, evt. rasp, garde, dunschiller, evt. mandoline of kaasschaaf

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Zalm met aardappel en aiolie © 24Kitchen
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.