Volledig scherm
© KFC Nieuw Zeeland

Weg met de kerstballen, hang kip in je boom

De grootste kerstwens voor iedere kipverslaafde wordt werkelijkheid. KFC komt met de meest bizarre decoraties om in je kerstboom te hangen. 

De merchandise van de Amerikaanse keten is natuurlijk altijd verbonden met het thema kip. Ook nu stellen ze ons niet teleur met de kerstdecoraties. De 5-delige set van kerstballen bestaat uit: een kip drumstick, patat, een kippenvleugel, een emmer gebakken kip en het welbekende gezicht van KFC Colonel Sanders.

Volledig scherm
© KFC Nieuw-Zeeland

De kerstversieringen zullen begin december verkocht worden in New Zeeland. Of de kerstdecoraties ook online te bestellen zijn is nog de vraag. Je moet wel heel erg van kip houden om dit in je boom te hangen. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.