Oprichters Sebastian Kolstee en Ruben Wolvekamp.
Volledig scherm
Oprichters Sebastian Kolstee en Ruben Wolvekamp. © ADR

Yoko Ono eist stop op verkoop van het Amsterdamse Kever Genever, oprichters ‘met stomheid geslagen’

Koken & EtenDe weduwe van muzikant John Lennon, Yoko Ono, wil dat de ondernemers achter het Amsterdamse Kever Genever onmiddellijk stoppen met de verkoop van hun Kever John Lemon Canned Cocktail. De naam zou volgens haar inbreuk maken op de merken John Lennon en John Lemon, waarvan zij eigenaar is.

39 reacties

 • Henk Schrama

  4 maanden geleden
  Yoko snono, stond aan de basis van het uiteen vallen van de beatles. Is daarna alleen maar vervelend bezig geweest en dan druk ik mij nog netjes uit
 • B Amsterdam

  4 maanden geleden
  Wat een sneue vrouw is de Yoko Ono. Gaat haar dus om geld
 • geert postmus

  4 maanden geleden
  Als je als zelfstandig ondernemer gaat werken, dan dien je rekening te houden met dit soort zaken. Slecht geinformeerde mensen die denken dat ze zomaar van alles kunnen doen, tja, dat kan dus niet.
 • Hans de Bruin

  4 maanden geleden
  @Michel Collignon. Ook John LEMON is een door haar gedeponeerd merk. @Nikos Smith. Honden kennen John Lennon inderdaad niet, mensen wel en nog steeds en dat blijkt wel nu zijn vredesliedjes overal uit de speakers schallen. @John Mesker. De naam John Lennon is een gedeponeerd merk en het maakt niet uit of de persoon overleden is of niet. @D.Smits als de naam Lil Kleine een door Lil Wayne gedeponeerd merk was geweest had Lil Kleine deze artiestennaam inderdaad niet mogen gebruiken
 • Kroon

  4 maanden geleden
  Cafe Bukowski in Haarlem kreeg ook Amerika aan zijn broek, jammer want perfecte naam. Geef Ono haar zin maar anders gilt ze weer een cd bij elkaar.