Volledig scherm
PREMIUM
Marijk en André met hun Zeeuwse pasta. © Johan Van Der Heijden

Zeeuwen kunnen hun traditionele ‘Zeeuwse knoop’ nu ook eten

Koken & etenPasta in de vorm van de Zeeuwse knoop. Die is er nog niet. Maar daar brengen André en Marijk Roubal uit Kwadendamme vanaf vandaag verandering in met hun eigen Zeeuwse pasta. Gemaakt van tarwe die om de hoek groeit. En dat op zich is al uniek.

De boerderijwinkel van Buijsrogge in Goes heeft de primeur. Daar ligt de Zeeuwse pasta in de vorm van de Zeeuwse knoop vanaf vandaag in het rek. ,,Binnenkort volgen meer streekproductenwinkels", zegt André Roubal. ,,Pasta verbindt streekproducten als vis, mosselen en groenten."

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.