PREMIUM
Zelden was onze recensent zo enthousiast als over WT Urban Kitchen: ‘Hulde!’
gouden pollepelEen aanbetaling bij het reserveren, aanbellen bij de gesloten voordeur. Op gastvrijheid staan Menno van de Pol en Norbert Zunnebeld van WT Urban Kitchen al snel met 1-0 achter. Eenmaal binnen weten de Utrechtse ‘torenwachters’ zich echter buitengewoon te revancheren.
We hebben, net voor de lockdown, zonder moeite een tafeltje kunnen reserveren op de negende etage van de gerestaureerde watertoren. De tiende is voor geduldigen, die de lange wachtlijst voor lief nemen. Daar, op 37 meter hoogte, zie je uit over de glinsterende stad, terwijl de ongeduldige gast onder hen voor dezelfde kostprijs genoegen moet nemen met doorkijkjes.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMKoken & Eten
Helpt cola écht tegen misselijkheid? Dit zegt voedingsexpert over deze remedie
We geloven het niet zomaar: de zin en onzin van ons eten en drinken. Deze week: helpt cola écht als je misselijk bent? -
Zo verdwijnen je WhatsAppberichten automatisch
Wil je voorkomen dat jouw berichten voorgoed terug te vinden zijn door (oud-)gesprekspartners? Of wil je wat opslagruimte vrijhouden op je smartphone? WhatsApp kan nieuwe berichten na een bepaalde tijd automatisch laten verdwijnen. -
80
Geen plastic zakjes meer bij groente en fruit: zo vervoer je het zonder schade
Steeds minder supermarkten hebben standaard een houder waar je gratis een plastic zakje kunt pakken voor je witlofstronkjes, je peren en je penen. Hoe krijg je ze dan veilig thuis? -
PREMIUMgouden pollepel
Ultieme gastvrijheid en respect voor voedsel in eeuwenoud kasteel bij Voltaire
In de sprankelende en hectische dagen voor kerst, leek mij een staaltje Hollands classicisme op de lekkerste AD-pagina wel op zijn plek. Uitpakken is immers de decembermoraal. Het is daarom dat wij op Parc Broekhuizen in Leersum kostelijk genoten hebben bij Voltaire. -
Superbespaarder
Jasmina: ‘Door onze buffer hebben we het altijd gered en geen dag zonder eten gezeten’
Sommige mensen kunnen enorm goed met geld omgaan. Of ze nu veel of weinig hebben, ze zijn creatief en mét resultaat. Hoe doen ze dat toch? Elke week laten we hier een superbespaarder aan het woord. Deze keer Jasmina Borgeld (36), die van haar moeder leerde om creatief met geld te zijn.
-
PREMIUM
Met Italiaanse bubbels proosten op een (voor)spoedig nieuwjaar bij Bubbels & Blessings
Met de dreiging van het lockdownvonnis nog in de lucht, wist culinair journalist Marco Bosmans vorige week een laatste lunchtafeltje te ‘stelen’. Er werd getoost op hoop van zegen, maar tevergeefs. Nu de horeca is gesloten, rest slechts deze pagina ter herinnering. -
Video
Maak je groenten lekkerder en je eet er automatisch meer van: ‘Je kunt er ook friet van maken’
Dat groenten gezond zijn en weinig calorieën bevatten is algemeen bekend. Toch haalt de gemiddelde Nederlander de aanbevolen hoeveelheid van 250 gram per dag niet. Met deze tips zorg je ervoor dat je meer groenten eet. -
PREMIUMvraag & antwoord
Alles wat je (niet) wilt weten over de hybride warmtepomp
Wie vanaf 2026 zijn cv-ketel wil vervangen, moet een hybride warmtepomp installeren, zo maakte het kabinet vandaag bekend. Maar past een warmtepomp in elk huis, wat kost-ie en zijn er wel voldoende monteurs?