Volledig scherm

Zet je huisdier ook eens wat anders voor dan een bakje water

Met de feestdagen in aantocht zijn we druk bezig met het kiezen van de perfecte wijn voor bij het kerstdiner. Voor wie het zielig vindt om zijn huisdier dan gewoon water voor te schotelen, is deze wijn de perfecte oplossing om je hond of kat mee te laten genieten. 

De 'wijn' is te vinden bij verschillende merken. Zo heeft het merk Woof&Brew een pawsecco. Je trouwe vriend kan kiezen uit de kleuren wit en rosé. Beide wijntjes zijn gemaakt van vlierbloesem, lindebloesem en ginseng, alleen is de rosé ook nog aangevuld met wortel.

Klinkt heftig, alcohol voor hond of kat, maar geen zorgen: de drankjes bevatten geen alcohol. Ook zijn ze gemaakt met advies van deskundigen en is de smaak getest door honden en katten. Een flesje kost tussen de 3,40 en de 8,50 euro. 

Is je huisdier niet zo'n wijndrinker? Dan neemt 'ie toch gewoon lekker een biertje! Deze alcoholvrije, niet-koolzuurhoudende 'bottom sniffers' bevatten paardenbloemen, klis en verschillende kruiden. Voor 3,40 euro kan het huisdier zijn dorst lessen. De drankjes worden via de website van Woof&Brew ook in Nederland bezorgd.

Volledig scherm
© Woof and brew

De 'Pet Winery' kan er ook wat van. Er is keuze uit thee, wijn, bier, martini's en zelfs champagne. Deze dieren lijken erg te genieten van de alcoholvrije cocktails. 

Wil je kans maken op het nieuwe boek: 'Dat smaakt naar meer. Ontdek de wijn die bij je past'? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.