Volledig scherm

Zet je huisdier ook eens wat anders voor dan een bakje water

Met de feestdagen in aantocht zijn we druk bezig met het kiezen van de perfecte wijn voor bij het kerstdiner. Voor wie het zielig vindt om zijn huisdier dan gewoon water voor te schotelen, is deze wijn de perfecte oplossing om je hond of kat mee te laten genieten. 

De 'wijn' is te vinden bij verschillende merken. Zo heeft het merk Woof&Brew een pawsecco. Je trouwe vriend kan kiezen uit de kleuren wit en rosé. Beide wijntjes zijn gemaakt van vlierbloesem, lindebloesem en ginseng, alleen is de rosé ook nog aangevuld met wortel.

Klinkt heftig, alcohol voor hond of kat, maar geen zorgen: de drankjes bevatten geen alcohol. Ook zijn ze gemaakt met advies van deskundigen en is de smaak getest door honden en katten. Een flesje kost tussen de 3,40 en de 8,50 euro. 

Is je huisdier niet zo'n wijndrinker? Dan neemt 'ie toch gewoon lekker een biertje! Deze alcoholvrije, niet-koolzuurhoudende 'bottom sniffers' bevatten paardenbloemen, klis en verschillende kruiden. Voor 3,40 euro kan het huisdier zijn dorst lessen. De drankjes worden via de website van Woof&Brew ook in Nederland bezorgd.

Volledig scherm
© Woof and brew

De 'Pet Winery' kan er ook wat van. Er is keuze uit thee, wijn, bier, martini's en zelfs champagne. Deze dieren lijken erg te genieten van de alcoholvrije cocktails. 

Wil je kans maken op het nieuwe boek: 'Dat smaakt naar meer. Ontdek de wijn die bij je past'? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.