Door de coronamaatregelen kunnen veel restaurants geen klanten ontvangen en bezorgen ze daarom nu maaltijden aan huis.
Volledig scherm
PREMIUM
Door de coronamaatregelen kunnen veel restaurants geen klanten ontvangen en bezorgen ze daarom nu maaltijden aan huis. © Hollandse Hoogte / ANP

Zeven manieren om de horeca een hart onder de riem te steken

Koken & etenStraks, als we eindelijk weer mogen, laten we het ons weer goed smaken in onze favoriete restaurants en cafés. Althans, als ze dan nog bestaan. Hoe kun je helpen? Zeven manieren om de horeca een hart onder de riem te steken.

  1. Zo komt Heineken weer tot leven in Rotterdam
    PREMIUM

    Zo komt Heineken weer tot leven in Rotterdam

    Veel mensen - ook toeristen - kennen Heineken vooral van de Experience in de hoofdstad. Terwijl de brouwerij Rotterdamse wortels heeft. Die krijgen nu een gezicht in het voormalige kantoor van de bierbrouwer in Crooswijk. Het museum (en vergadercentrum) krijgt naam Heineken's Beerlab. Het wordt de kroon op het werk van Stadsherstel Rotterdam, dat al 40 jaar vervallen gebouwen-met-een-verhaal opknapt en ze een publieke functie geeft.
  1. Fajah Lourens brengt laatste dieetboek uit: Killerbody Lifestyle
    Play

    Fajah Lourens brengt laatste dieetboek uit: Killerbody Lifestyle

  2. Couscous officieel Werelderfgoed volgens Unesco
    Play

    Couscous officieel Werelderf­goed volgens Unesco