Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie.

Zo maak je de perfecte pannenkoek

Koken & etenPannenkoeken bakken gaat vaak mis: te veel klonten in het beslag, scheuren en verkeerd omdraaien. Pannenkoekenexpert Claudia Willekes geeft trucs om perfecte exemplaren te maken. 

  1. In de supermarkt, bij de bakker of zelfs de snackbar: Maaike laat haar eten óveral in deze potjes doen
    PREMIUM
    Koken & Eten

    In de supermarkt, bij de bakker of zelfs de snackbar: Maaike laat haar eten óveral in deze potjes doen

    Plastic verpakkingen, tasjes voor eenmalig gebruik en wegwerpbekers, die laat de 37-jarige Maaike van Dijk-Bokkers liever links liggen. In plaats daarvan gaat ze al jaren op pad met haar weckpotten, herbruikbare broodzakken en bakjes om zo verpakkingsvrij mogelijk boodschappen te doen. Om anderen hier ook van bewust te maken deelt ze sinds kort speciale stickers uit aan winkeliers in ‘haar’ Nijkerk.