Zo schattig: de 1-jarige Kobe is de nieuwe favoriete chef-kok op internet

Er is niets schattiger dan kleine kinderen die zich als een volwassene gedragen. Van brabbelende baby’s die een serieus gesprek voeren met hun ouders tot kinderen die in de keuken staan. Om deze reden is dan ook de 1-jarige Kobe op dit moment een hit is op social media.

De Amerikaanse Kobe Wian heeft bijna 1 miljoen Instagramvolgers, en is met 380 duizend volgers ook populair op het platform TikTok. Op social media delen zijn ouders filmpjes waar hij te zien is met een kleine rode koksmuts en bijpassend schort, terwijl hij allerlei gerechten klaarmaakt.

Te zien is hoe de kleine Kobe bijvoorbeeld pizzadeeg uitrolt, kip marineert en bessen toevoegt aan de blender. Hoewel hij een man van weinig woorden is, roept hij soms in zijn video’s vakkundig de woorden ‘heet’ of ‘vrachtwagen’. Zijn manier van doen zegt genoeg en het is duidelijk hij graag in de keuken staat en – net als zijn volgers – enthousiast is. Hij heeft meer dan een miljoen volgers op Instagram.

Zijn moeder is er altijd om hem te helpen. Ze geeft Kobe de ingrediënten en laat hem de gerechten zo goed mogelijk roeren, bestrooien en kloppen. Kobe kan het allemaal en doet het met plezier, is te zien aan de glimlach op zijn gezicht.

Kobe.
Volledig scherm
Kobe. © Kobe op Instagram Kobe_yn
@kobeeats

Vegetable pineapple kabobs for dinner! Chef Kobe was more interested in eating the food off the stick than putting it on 🤣 ##fyp ##chef ##chefkobe

♬ original sound - kobeeats
@kobeeats

@rachaelrayofficial sent me her Mac & cheese recipe to try & it was AMAZING!! (I ate a lot of it but I ate all my broccoli & steak too 🤣) ##EatEmUp

♬ original sound - kobeeats

Op Nationale Pannenkoekendag staan kinderen in de keuken:

Poll

Wat voor type tompouce-eter ben jij?

  • De happer (8%)
  • De likker (2%)
  • De daklichter (63%)
  • De ontleder (24%)
  • De draaier (3%)
17328 stemmen