Het klinkt als een heuse lovestory: hoe de Rotterdamse Femke Veelenturf (38) het hart van haar Amerikaanse vriend John (38) veroverde.
Volledig scherm
PREMIUM
Het klinkt als een heuse lovestory: hoe de Rotterdamse Femke Veelenturf (38) het hart van haar Amerikaanse vriend John (38) veroverde. © Finger Licking Dutch stroopwafels

Zo veroverde Femke (38) de harten van Amerikanen met haar stroopwafels

Koken & etenHet klinkt als een heuse lovestory: hoe de Rotterdamse Femke Veelenturf (38) het hart van haar Amerikaanse vriend John (38) veroverde. Met stroopwafels. Zijn landgenoten smullen van het verhaal én van hun stroopwafels. Made in Holland.

 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 2. Oostenrijkse agent veroordeeld voor plaatsen foto van ‘Hitlers lievelingsgerecht’ op Facebook

  Oostenrijk­se agent veroor­deeld voor plaatsen foto van ‘Hitlers lievelings­ge­recht’ op Facebook

  Een politieman in Oostenrijk is maandag veroordeeld voor het plaatsen van een foto van gnocchi met groene salade op Facebook. Dat deed hij uitgerekend op de geboortedag van Adolf Hitler. De man, die volhield onschuldig te zijn, kreeg een voorwaardelijke gevangenisstraf van tien maanden opgelegd en een boete van 6300 euro wegens inbreuk op de wet die uitingen van nationaalsocialisme verbiedt.
 1. Plechtigheden begrafenis prins Philip in volle gang
  Play

  Plechtighe­den begrafenis prins Philip in volle gang

 2. Fans Cambuur vieren groot feest na officieuze promotie
  Play

  Fans Cambuur vieren groot feest na officieuze promotie