Yorick en Atau, de oprichters van Stichting Niet Alleen
Volledig scherm
Yorick en Atau, de oprichters van Stichting Niet Alleen © AD

Rappen was de redding van ex-verslaafde Yorick (Keesje): ‘Je bent geen loser als je aan jezelf werkt’

Komt voor elkaarWat begon met een paar biertjes eindigde in een alcoholverslaving. Vier keer per dag ging Yorick van Seggelen naar de supermarkt om drank te kopen. Meer dan vijftien jaar was hij verslaafd. Zijn muziek redde hem van de ondergang. Nu wil hij jongeren helpen om hetzelfde te doen. ,,Je bent geen loser als je aan jezelf werkt. Je bent een baas als je dat durft.’’

 1. Alleenstaande en hoogzwangere Tamara (34) zoekt hulp bij laatste klusjes in huis
  Komt voor elkaar

  Alleen­staan­de en hoogzwange­re Tamara (34) zoekt hulp bij laatste klusjes in huis

  Ze is al bewust alleenstaand moeder van haar zoontje Nick. Inmiddels is Tamara Verhoef ook zwanger van haar tweede kindje. Het opvoeden gaat haar prima af zonder partner. Maar nu ze door zwangerschapssuiker thuis zit en weinig meer mag doen, zouden een paar handige handen welkom zijn. Ze heeft nog wat klusjes liggen die ze zelf niet meer kan doen met haar steeds groter wordende buik.
 2. Merel zoekt iemand die haar tuin ‘katproof’ kan maken: kater Jamie heeft al jaren huisarrest
  Komt voor elkaar

  Merel zoekt iemand die haar tuin ‘katproof’ kan maken: kater Jamie heeft al jaren huisarrest

  Hoewel de Haagse Merel graag in haar tuin zit, doet ze dat de laatste jaren nog maar sporadisch. Zodra ze even van het zonnetje geniet krijgt ze boze blikken van haar kater Jamie toegeworpen. Het beestje heeft al een paar jaar ‘huisarrest’ omdat hij twee keer per dag medicijnen krijgt. Ze zou graag willen dat haar kat weer naar buiten kan zonder dat hij de tuin uitglipt. Maar daar heeft ze wel een beetje hulp bij nodig.