Willy van Drongelen voor haar Geven Of Nemen kast met menstruatieproducten.
Volledig scherm
Willy van Drongelen voor haar Geven Of Nemen kast met menstruatieproducten. © Anne Hana

Willy geeft tampons en maandverband weg: ‘Dit is geen werk, het is een roeping’

Komt voor elkaarWilly van Drongelen uit Terneuzen, pleegouder van vijf kinderen, heeft in haar Geven Of Nemen Kast menstruatieproducten voor vrouwen die daar geen geld voor hebben. Zij is een mooi voorbeeld van iemand die een rol kan spelen in onze gloednieuwe actie Komt voor Elkaar, waarbij mensen die hulp zoeken en mensen die helpen met elkaar in contact worden gebracht.

 1. Rappen was de redding van ex-verslaafde Yorick (Keesje): ‘Je bent geen loser als je aan jezelf werkt’
  Komt voor elkaar

  Rappen was de redding van ex-verslaafde Yorick (Keesje): ‘Je bent geen loser als je aan jezelf werkt’

  Wat begon met een paar biertjes eindigde in een alcoholverslaving. Vier keer per dag ging Yorick van Seggelen naar de supermarkt om drank te kopen. Meer dan vijftien jaar was hij verslaafd. Zijn muziek redde hem van de ondergang. Nu wil hij jongeren helpen om hetzelfde te doen. ,,Je bent geen loser als je aan jezelf werkt. Je bent een baas als je dat durft.’’
 2. Gonnie (82) kan eindelijk videobellen na spoedcursus van ‘juf’ Lotte
  PREMIUM
  komt voor elkaar

  Gonnie (82) kan eindelijk videobel­len na spoedcur­sus van ‘juf’ Lotte

  Op Whatsapp stond vaak een ander verhaal dan ze had getypt en soms kreeg ze plotseling allemaal plaatjes op haar scherm. De Geldropse Gonnie Mertens (82) snapte niets van haar smartphone die ze al enkele jaren had. Via onze lezersactie Komt voor Elkaar vroeg ze daarom wie haar meer kon leren over het apparaat. Dorpsgenoot en telefoondeskundige Lotte Heerings (36) schoot haar snel te hulp. ,,Ze was net een lerares, die zien aan je ogen dat je het niet begrijpt.”